Pastifico Caccese

Upptäck den autentiska smaken av Italien med Pastifico Caccese – din guide till fantastisk pasta från hjärtat av Camporeale i Ariano Irpino!

Italien, 

Camporeale i Ariano Irpino

Producenten

Vi är stolta över att introducera dig till en producent som inte bara hyllar traditioner utan också tar hållbarhet på allvar. Pastifico Caccese har i generationer odlats med omsorg och kärlek av Antonio Caccese och hans förfäder. Beläget på det idylliska berget Camporeale, där durumvetet frodas i perfektion, producerar Caccese pasta av högsta kvalitet som du inte kan motstå.

Tradition

Det unika med Pastifico Caccese är att de håller fast vid det gamla traditionella sättet att odla durumvete. Här är inga bekämpningsmedel inblandade, och allt odlas på ett naturligt sätt. Resultatet? En pasta som är rik på fibrer, protein och gluten, vilket ger dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Samarbetet

Nyligen har Pastifico Caccese tagit steget från att vara en lokal producent till att samarbeta med nationella partners i Italien, och vi är stolta över att vara en av dem. Tillsammans med Parmapojkarna strävar vi efter att erbjuda dig det bästa av det italienska köket.

Det hemliga receptet

En av nycklarna till framgång för Pastifico Caccese är Antonio Cacceses hemliga recept. Genom att använda sig av generationers kunskap och erfarenhet av veteodling har han skapat en pasta som är fylld av tradition och smak. Det är ingen överraskning att varje tugga tar dig med på en resa tillbaka i tiden, till de äkta smakerna av Italien.

För Pastifico Caccese handlar framgång inte bara om att erbjuda enastående pasta, det handlar också om att vara miljömedveten. Genom att lära sig att återanvända råvaror och använda hållbara produktionsmetoder bidrar de till en mer hållbar framtid.

Så varför inte ta din matlagning till en ny nivå och uppleva Pastifico Caccese? Ge dina rätter en touch av äkta italiensk kärlek och njut av den fantastiska smaken av deras pasta. Med varje tugga kommer du att känna den autentiska traditionen och omsorgen som går in i varje produkt från Pastifico Caccese.

Logga Caccese Parmapojkarna
Se produckter från Pasta Caccese