Kontakta oss: 

Adress: Kalkbruksgatan 1, 41707, Göteborg

Tel: 0707609629 / 0704494878

Mail: info@parmapojkarna.se / 

elias@parmapojkarna.se /

oskar@parmapojkarna.se

”Från matälskare, till matälskare”

Parmapojkarna är ett varumärke som har sitt säte och lager i Göteborg. Problemet med den stora mängden förfalskade italienska matvaror som kommer från stora producenter sker även i Sverige. Parmapojkarna sköter därmed en direkt kontakt med små hantverksmässiga producenter från den italienska landsbygden där vi tror på en nära och god kontakt leder till ett bra samarbete. Vi prioriterar och stöttar de små familjeägda företag i italien vars produkter har tillverkats i generationer i släkten. 

För att lyckas bli en delikatessbutik online för alla i Sverige gäller det att hålla en prisklass som även känns bekväm för många. Genom direkt kontakt med producenter och där mellan ledet med grossist inte finns med, kan vi erbjuda ett konkurrenskraftigt pris på våra produkter. Vi är övertygade om att varje maträtt berättar en historia och där vi inte bara är en butik, utan vi är också en del av en gemenskap av matälskare som känner passionen och glädjen av att laga och njuta av god mat. 

Vi bakom Parmapojkarna

Vilka är Parmapojkarna? Två killar med en passion för allt som har med italiensk mat att göra. Vårt mål är enkelt: att ge riktiga smakupplevelser till matälskare runtom i Sverige. Allt vi gör är baserat på vår kärlek till italienska delikatesser och vårt mål är att erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi tror att äkta mat är grunden för en god hälsa och trivsel. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med produkterna de köper och med själva köpupplevelsen. Vi lever för att dela vårt intresse för italienska delikatesser med dig och vi hoppas att du kommer finna vår webbutik och våra produkter lika inspirerande som vi gör. Vi arbetar i en butik online, men kommer alltid att vara personliga och tillgängliga. Vi förstår att våra kunder vill ha en personlig kontakt, så vi står alltid till ditt förfogande för alla frågor och funderingar. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg och nöjd med ditt köp, och det är något Parmapojkarna jobbar hårt för att uppnå.

Kontakta oss

Kontakta oss via: 

Info@parmapojkarna.se

Elias@parmapojkarna.se

Oskar@parmapojkarna.se

FAQ - Vanliga frågor

Hur ser leveranstiden ut och vad gäller?

Vi har 1-3 dagars leveranstid. Läs våra villkor, där hittar du allt du behöver veta kring ditt köp, leveranser, returer med mera.

 

Hur ser villkoren ut och vad gäller?

Läs våra villkor, där hittar du allt du behöver veta kring ditt köp, leveranser, returer med mera.

Villkor

Vilka är era producenter och leverantörer?

Vi har noga valt ut våra producenter och du kan läsa mer om dem här.

Producenter

Hur kommer man i kontakt med er?

Här finner du våra kontaktuppgifter, det enklaste är att skriva till oss via vårt formulär.

Parmapojkarna / Org nr: 559401-6064 

Telefon: 070-4494878 eller 070-76096629
Mail: info@parmapojkarna.se

Kalkbruksgatan 1
417 07 Göteborg

Org.nr: 559401-6064

Skriv till oss

Balsamvinäger Tradizionale 35-årig – 100ml

1399 krFri frakt!

Traditionell balsamvinäger lagrad i 35 år på ekfat. En smakbomb och upplevelse som du sent kommer att glömma. 

100ml

Artikelnr: 6161 Kategori: Etikett:
Läs mer

Balsamico Tradizionale 20-årig – 100ml

969 krFri frakt!

Traditionell Balsamico lagrad i 20 år på ekfat. En exklusiv balsamico som passar för dig som vill ha något utöver det extra och är en smakupplevelse som man sent kommer att glömma. 

100ml

Artikelnr: 4668 Kategori: Etikett:
Läs mer

Svart sommartryffel – 18 g

189 kr

Hel Svart sommartryffel som har plockats på den italienska landsbygden i Umbrien. Sommartryffel är den tryffel som används mest i Italien och är en klassiker och passar perfekt att riva över dina rätter. Tryffeln förvaras i vatten. 

18g

Artikelnr: SST18 Kategori: Etikett:
Läs mer

Tryffelolja Vit tryffel infused – 100 ml

169 kr

Lyxig vit tryffelolja med skivad tryffelbitar i flaskan som ger en extra smak. Det räcker med ett par droppar i din maträtt för att lyfta fram tryffelns smaker. Oljan kommer i en fin packetering vilket gör den presentvänlig för dina matälskare. 

100ml

Artikelnr: TVI100 Kategorier: , Etiketter: ,
Läs mer

Tryffelpasta Tagliolini – 250 g

139 kr

En traditionell tryffelpasta som är gjord på gamla recept från Campofilone, Italien. Den har skurits tunt och torkats långsamt i låg temperatur och detta gör den porös och en elegant produkt. Passar även perfekt som present i sin fina förpackning.

250g

Artikelnr: TPT250 Kategorier: , Etiketter: ,
Läs mer