Orominerva

Historia

Upptäck smaken av äkta italiensk kvalitet med Orominerva – den framstående producenten från Valloni, Italien. Sedan sin start 2011 har Orominerva förvandlats från att vara en renodlad olivoljeproducent till att erbjuda en imponerande rad av produkter. Med enastående råvaror och prisbelönta smaker har Orominerva tagit världen med storm.

Italien,

Valloni

Utmärkelser

Orominerva är kända för sin utsökta tomatpuré, som vann priset som den bästa italienska tomatpurén och tog hem första pris i prestigefyllda Gambero Rosso. Det är ingen överraskning att deras tomatpuré har blivit en favorit bland matentusiaster och kockar världen över. Varje sked av denna underbara puré är en explosion av autentisk italiensk smak, odlad med kärlek och omsorg av Orominervas experter.

Produkter

Orominerva erbjuder inte bara den prisbelönta tomatpurén utan även andra delikatesser som kommer att förgylla din matlagning. Utforska deras utbud av premiumolivoljor, som strålar av den renaste smaken och doften av färska oliver. Varje flaska är en resa till de soliga fälten i Valloni, där oliverna omsorgsfullt skördas och pressas för att skapa en olja av överlägsen kvalitet.

Receptet

En viktig del av Orominervas framgång är deras unika recept. De strävar alltid efter att använda så få råvaror som möjligt för att bevara den äkta smaken och kvaliteten. Genom att handplocka de mest utsökta råvarorna från området runt Orominervas gård kan de garantera att varje produkt är enastående i smak och kvalitet.

Smaken

Ge dig själv förmånen att njuta av Orominervas exceptionella produkter. Upplev den sanna smaken av Italien i varje tugga och ta din matlagning till en ny nivå. Med Orominerva kan du lita på att varje produkt är framställd med omsorg, expertis och en passion för att erbjuda dig det allra bästa.

Sortiment

Utöver olivoljor och tomatpuré erbjuder Orominerva även andra delikatesser som pestos, såser och mycket mer. Varje produkt är skapad med passion och dedikation för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till Orominerva – där kvalitet, smak och passion möts för att skapa enastående kulinariska upplevelser.

Se produkter från Orominerva