Balsamico Parmapojkarna LaSecchianticaAcetaia

La Secchia Antica Acetaia, vilket betyder ”Den gamla vinägerkällaren” på svenska, förklarar producenten bakom Parmapojkarnas balsamvinäger på ett utmärkt sätt.

Lorenzo Righi är mannen bakom företaget och har drivit det i generationer sedan hans far startade det år 1950. Med motto ”Inga glasyrer, inga krämer, endast balsamvinäger!” har Lorenzo tydligt uttryckt sin aversion mot den industriella produktionen av balsamvinäger som tyvärr många andra producenter har omfamnat.

 

”Om du letar efter massproducerad balsamico, har du kommit fel!”

Tradition och generationer

Lorenzo håller fast vid de gamla traditionerna i tillverkningsprocessen och använder endast 600 tunnor för att skapa sin balsamvinäger. Parmapojkarna är stolta över att vara det första samarbetet och introduktionen av La Secchia Antica Acetaia i Sverige.

Varje enskild produkt från La Secchia Antica Acetaia tillverkas för hand, från tunnorna till när korken sätts på flaskan. Lorenzo har verkligen visat sin hängivenhet genom att vara en av få producenter i Italien som fortfarande tillverkar på detta traditionella sätt.

Produkterna

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från La Secchia Antica Acetaia i vår webbshop. Varje flaska är en symbol för tradition, kvalitet och hantverk. Genom att stödja La Secchia Antica Acetaia stöder du en producent som verkligen värnar om balsamvinägens ursprung och äkthet. Utforska vårt sortiment och upptäck den enastående smaken och kvaliteten hos dessa handgjorda balsamvinäger.

Lorenzo

”Om du söker en massproducent av balsamvinäger har du kommit fel!”  Lorenzo betonar vikten av att erbjuda en unik och autentisk produkt som skiljer sig från de industriella alternativen.

Balsamico Parmapojkarna LaSecchianticaAcetaia
Se produkter från La secchia